# EODE PRESS OFFICE / LUC MICHEL BELGA POLITIKUS IRASA A MAGYARORSZAGI ESEMENYEKROL: SZINES FORRADALOM MAGYARORSZAGON, KIJEVI MINTARA!

EODE PO - LM in Hungarn on color revol. in Budapest (2015 01 03) HU 1

EODE Press Offica & Kiállunk Oroszország mellett /
2015 01 04 /

http://goo.gl/492Vil

The Analysis of Luc MICHEL for EODE THINK TANK 
on the “Colour Revolution” made in USA in Hungary translated in Hungarian:

LUC MICHEL BELGA POLITIKUS IRASA A MAGYARORSZAGI ESEMENYEKROL: SZINES FORRADALOM MAGYARORSZAGON, KIJEVI MINTARA!

Spengler szavaival élve vannak döntő évek. Nemcsak a nemzeti, de a geopolitikában is. Most ilyen döntő évekhez érkeztünk. Washington el akarja érni, hogy a történelem körforgásában a 21. század legyen Amerika új százada! A neokonzervatívoktól az Újabb 100 év szerzőjéig, George Friedmanig minden amerikai geopolitikai szakértő és ideológus egyetért ebben, ez a közös céljuk. Amerika éppen ezért a maga által ellenségnek kikiáltott hatalmakkal szemben már csak a háborús logika alapján tud gondolkodni. Ezek az ellenségek pedig Oroszország és Kína. Ennek keretében pedig rendszerváltások hullámát tervezték meg, ehhez a színes forradalmak olajozott gépezetét felhasználva. Ukrajna volt a gépezet első sikere, de célponttá vált a Maduro által vezetett Venezuela (már két kísérlet volt erre!) és Kína (az "Occupy Hong-Kong!"-mozgalom segítségével) A legfőbb célpont azonban Afrika, ahol az USA gátat kíván vetni Kína gazdasági előretörésének és annak, hogy a főellenségnek tekintett Oroszország ismélt megvesse a lábát a kontinensen. Gabonban már el is indult egy színes forradalom. 

Európában pedig az Orbán Viktor vezette Magyarországon kívánnak Ukrajna után újabb színes forradalmat kirobbantani. Ezúttal az EU-n belül! A tüntetést lelkesen támogatta a New York Times, mely címlapon hozta az egyik megmozduláson feltűnő Orbánt és Putyint együtt ábrázoló, a szovjet időket idéző zászlót. Világos, hogy mi a cél…
A kormánypárti sajtó retteg attól, hogy a kijevi Majdan-forgatókönyv valósul meg Budapesten is: "Az USA budapesti ügyvivője, Andre Goodfriend kormányellenes demonstrációkon vett részt"-hozta le december 28.-án a Magyar Nemzet című, jelentős konzervatív, kormánypárti napilap. "Kijevi forgatókönyvet kapunk, nyugati producerrel?"-teszi fel ugyanez a lap a kérdést egy szerkesztőségi cikkben. Az írás így folytatódik: 
http://mno.hu/belfold/kijevi-forgatokonyvet-kapunk-nyugati-producerrel-1263704

De miért rendeznek színes forradalmat Budapesten? 
Mert Orbán elkövette a legnagyobb szentségtörést, amit kelet-európai politikus elkövethet az USA és az EU ellen. Orbán lépést tett az eurazsianizmus felé! Az eurázsiai gondolat pedig Putyin Oroszországának geopolitikai projectjének a szíve! Az orosz geopolitikai program a "másik Európát" testesíti meg, a Brüsszel vezette "maradék Európa", tehát az EU versenytársát. És emellé állt oda az EU-tagállam Magyarország! És Orbán nincs egyedül. A befolyásos jobboldali populista párt, a Jobbik ugyanis szintén az eurazsianizmus támogatja. Orbán kritizálta az Oroszország elleni EU-szankciókat, vonakodott őket végrehajtani, valamint Moszkva és a 2015-ben induló Eurázsiai Gazdasági Unió felé kormányozza a magyar gazdaságot…
Washington és a brüsszeli amerikanizált, vagy Amerika-barát politikusok szemében ezért Orbán – az oroszok "trójai falova" – célponttá vált! Ezért akarnak még az EU-n belül is rendszerváltást a színes forradalmak rendezésére specializálódott amerikai hálózat segítségével! Magyar Majdan a Dunán!

Luc MICHEL
_____________________ 
www.eode.org
https://vimeo.com/eodetv

EODE PO - LM in Hungarn on color revol. in Budapest (2015 01 03) HU 2

This entry was posted in * EODE Press Office and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.